Opinie

Opinia Młodych Par oraz gości jest chyba jednym z najważniejszych kryteriów wyboru osoby, która mogłaby prowadzić wesele.
Tym bardziej jestem wdzięczny za poniższe opinie, które powodują, że podchodzę do każdej uroczystości z coraz to większą pasją i zaangażowaniem.

Na rok 2015/2016 uzyskałem certyfikat portalu Weselezklasa.pl jako SPRAWDZONY USŁUGODAWCA DJ Wesele Kraków Opinie

DJ Wodzirej na Wesele 13656

Joanna Dulska, 21 września 2015, godz. 21:56
Perefekcyjnie, cudownie, rewelacyjnie, bajecznie, odlotowo, mistrzowsko, kapitalnie, nadzwyczajnie, zabawnie, tanecznie, profesjonalnie – IDEALNIE! Dziekujemy! Asia i Przemek 🙂
DJ Wesele Kraków Opinie

Weronika i Arkadiusz S., 27 lipca 2015, godz. 08:41
Gdy Dawid gra na jakiejkolwiek imprezie to jest gwarancja świetnej zabawy. Jego muzyka trafia do wszystkich, ma niesamowity dar dobierania utworów pod bawiące się towarzystwo. Jest genialnym wodzirejem i potrafi poprowadzić każde wesele w taki sposób że nikt nie będzie zawiedziony. Jego pomysłowość nie zna granic, a repertuar zabaw i konkursów jest chyba nieograniczony. Dawidzie dziękujemy Ci za to że byłeś z nami w tym najważniejszym dla nas dniu i że dzięki tobie nasze wesele było najlepszą imprezą w naszym życiu. Reasumując, Dawid jest gwarancją udanego i niezapomnianego wesela. POLECAMY !!!! DJ Wesele Kraków Opinie

Agnieszka i Jakub Gil, 24 lipca 2015, godz. 18:12
Bardzo udana zabawa, Dawid jak DJ i wodzirej był pełen zaangażowania. Wiele zabaw i świetna muzyka – bawili się młodzi jak i trochę mniej młodzi. Polecam!

Sławomir Kołodziej, 01 lipca 2015, godz. 13:14
Dawid spisał się na medal! Bardzo fajnie nam się współpracowało – od samego początku do samego końca! Sama impreza poprowadzona wzorowo. Dobrze bawili się wszyscy, niezależnie od wieku! Muzyka bardzo dobrze dobrana. Dawid zaproponował bardzo fajne konkursy – na poziomie i z kulturą:) Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Polecamy gorąco!!! Iwona i Sławek

Monika Podborska Cież, 29 czerwca 2015, godz. 10:37
Uwaga:-) Bardzo i z calego serca polecam Dawida na każde wesele. Dawid jest profesjonalista w każdym calu, dobór oprawy muzycznej byl idealny! Zabawy “oczepiny” są tak świetne , że nasi Goście stawali na głowie i to dosłownie bo tak świetnie się bawili. Jeśli szukacie naprawdę dobrego DJ to Dawid jest idealny i polecam go każdemu! !!! DJ Wesele Kraków Opinie

Magdalena, 21 czerwca 2015, godz. 12:54
Jeśli szukacie na imprezę dj, który poderwie do tańca wszystkie pokolenia: starszych i młodszych, trafi w gust muzyczny każdego, zorganizuje i poprowadzi fantastyczne, pełne humoru, radości i ruchu zabawy, spowoduje, że parkiet nawet przez moment nie będzie pusty, a goście pozostaną do samego końca, to dobrze trafiliście! Dj Dawid to niezwykle kulturalny, ciepły i życzliwy człowiek, jednocześnie pełen szaleństwa, miłości do dobrej muzyki i zabawy. Zaryzykuje stwierdzenie, iż nie ma osoby, z którą Dawidy by się nie dogadał. Nasze wesele było niezapomniane, właśnie dzięki oprawie muzycznej Dj Dawida! Do dnia dzisiejszego goście dopytują się kiedy powtórzymy tą imprezę 🙂 Dawidzie! Jeszcze raz z całego serca dziękujemy !!!

Więcej komentarzy z portalu Weselezklasa.pl znajdziecie Państwo tutaj

Nie brakuje też opinii i komentarzy na images
Oto wybrane z nich:

Michał Romanowski zrecenzował: DJ na Wesele Kraków5 gwiazdek
16 czerwca 2014 · Dawid jesteś mistrz!!!

Dori Buzała-Nowak 5 gwiazdek
11 sierpnia 2015 · Najlepszy dj na imprezy 🙂 spełnił w 100 % nasze oczekiwania.potrafił wyciągnąć wszystkich na parkiet i dosłownie do białego rana dawał z siebie wszystko . Wielu znajomych mówiło ze najlepszy dj jakiego widzieli na weselu . POLECAMY !!

Dorota Zborowska zrecenzowała: DJ na Wesele Kraków5 gwiazdek
8 lipca 2014 · Z czystym sumieniem możemy polecić usługi Dawida, który obsługiwał stronę muzyczną naszego wesela. Przede wszystkim grał taką muzykę, o jaką go wcześniej prosiliśmy, potrafił z humorem zareagować na to, co działo się na weselu, jest nie tylko dj-em, ale również doskonałym prowadzącym imprezę. Bardzo nam się podobały zabawy, które ubarwiły imprezę, były zabawne i w dobrym tonie. My na własnym weselu bawiliśmy się świetnie, a goście po 5 rano nie chcieli zejść z parkietu 🙂